Frankrike Drakt

• Olivier Giroud fikk en dobbel da han viste sin verdi for

Norge Drakt, Frankrike Drakt

giroud scoret hver side av fotballdrakter med trykk minutter på ekstratid

Olivier Giroud fikk en dobbel da han viste sin verdi for Frankrike igjen for å hjelpe verdensmesterne med å slå Sverige 4-2 hjemme i Nations League tirsdag.
    Giroud scoret hver side av Benjamin Pavards angrep i første omgang da Les Bleus kom seg etter Viktor Claessons tidlige åpning.
    Sverige, som reduserte etterskuddet gjennom Robin Quaison før Frankrikes Kingsley Coman avsluttet det på stopptid, ble nedrykket til League B.
    norge drakt Didier Deschamps franske lag, som allerede hadde kvalifisert seg til Final Four, toppet gruppe 3 med 16 poeng på seks kamper, tre poeng foran Portugal, som slo tredjeplasserte Kroatia 3-2 borte.
    Giroud, som kun har spilt tre Premier League-opptredener for Chelsea denne sesongen, har nå scoret 44 internasjonale mål for å fjerne sju fra Thierry Henrys Frankrikes scoringsrekord gjennom alle tider.
    frankrike drakt Claesson satte gjestene i ledelsen etter fire minutter da skuddet hans fra innsiden av feltet tok en avvisning fra Raphael Varane og feilbeint Hugo Lloris.
    maglie calcio poco prezzo Les Bleus slo tilbake i det 16. minutt, med Giroud som fant nettmaskene med et lavt skudd på svingen fra Marcus Thurams nedskjæring.
    Pavard ga Frankrike ledelsen ni minutter før pause med en lav, dreven volley etter at Thuram hadde trukket forsvaret mot seg med et blendende løp inn i feltet.
    Giroud, som har blitt advart av Deschamps om at han må ordne opp i klubbsituasjonen for å holde seg i troppen, satte resultatet utover tvil med en heading fra andreomgang-innbytter Kylian Mbappe i det 59. minutt.
    Quaison trakk en tilbake to minutter fra fulltid, men det var for lite, for sent for Sverige, som slapp inn en annen fra sene innbytter Coman på slutten av en kontring fem minutter på ekstratid.